Αφιλόξενη η Ομόνοια στο «σπίτι» της! Επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ…

Αφιλόξενη η Ομόνοια στο «σπίτι» της! Επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ…

Σε αγώνα που έγινε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος φούτσαλ η Ομόνοια κατάφερε να επικρατήσει εύκολα της ΑΕΚ Λάρνακας με 7-2.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ όμως η φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΕΚ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και πέρα το «τριφύλλι» είχε τον πρώτο λόγο καθώς έκλεισε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το υπέρ του 4-1.

Η επανάληψη ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους οι οποίοι συνέχισαν στους ίδιος ρυθμούς κάνοντας το 6-1, το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Λάρνακας ήταν να μειώσει σε 6-2 και η Ομόνοια διαμόρφωσε λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα το 7-2.

Με τη νίκη τους αυτοί οι «πράσινοι» διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE