Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Προβάδισμα πρόκρισης για την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Copa del Rey, καθώς η «βασίλισσα» επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 επί της Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα.
O Ζιντάν παρέταξε την Ρεάλ με αρκετές αλλαγές και το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τους Μαδριλένους. Μόλις στο 14΄ ο 21χρονος αμυντικός της Ρεάλ Χέσους Βαγιέχο έγινε αναγκαστική αλλαγή, έχοντας τραυματιστεί στον μηρό.
Η Λεγανές έδειχνε πως μπορεί να κρατήσει στο μηδέν την Ρέαλ και ίσως να σημείωνε ένα γκολ, όμως στο 89΄ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο για να πάρουν τη νίκη.
Ο Τεό Ερνάντεζ από τα αριστερά και με πλασέ στην κίνηση ο Μάρκο Ασένσιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Έτσι η Ρεάλ έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς στις 24 του μήνα στο Μπερναμπέου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




