ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σε εταιρεία γνωστού αθλητικού παράγοντα ανήκει το όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σε εταιρεία γνωστού αθλητικού παράγοντα ανήκει το όχημα

Σε εταιρεία γνωστού αθλητικού παράγοντα ανήκει το όχημα το οποίο υπέστη υλικές ζημιές από φωτιά, που τέθηκε κακόβουλα τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/01).

Πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Λεμεσού (Γ.Ε.) και κατηγορείται για το σκάνδαλο στη ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Ο 57χρονος είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους για την υπόθεση με την εν λόγω Συνεργατική και μάλιστα ήταν το πρόσωπο που φερόταν να καρπούται τα χρήματα από τα «μαγειρέματα» με τα δάνεια που δίδονταν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, η Αστυνομία στις έρευνές της για τα κίνητρα των δραστών του εμπρησμού, στρέφει την προσοχή της στην αθλητική ιδιότητα του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Πάντως, ο ίδιος ο 57χρονος φέρεται να ανέφερε πως δεν υποψιάζεται κάποιον.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE