Τροχαίο στην Πάφο- Συγκρούστηκαν δύο οχήματα

Τροχαίο στην Πάφο- Συγκρούστηκαν δύο οχήματα

Ο τραυματισμός  ενός ατόμου  είναι ο απολογισμός τροχαίο ατυχήματος στην Πόλη Χρυσοχούς.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα στον κύριο δρόμο Αργάκας προς Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς στις 12:45 το μεσημέρι της Πέμπτης 18/1, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με εξ αντιθέτου ερχόμενο όχημα που οδηγείτο από άνδρα.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και στην συνέχεια στο ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους, αφού σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός έφερε ελαφρά τραύματα.

Από το τροχαίο τα δύο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές. 

Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνώνται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Η γυναίκα, οδηγός του πρώτου οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE