Οδηγοί προσοχή! Συσσώρευση νερού λόγω βροχόπτωσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Οδηγοί προσοχή! Συσσώρευση νερού λόγω βροχόπτωσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά τις περιοχές Ερήμης, Ύψωνα και Πισσσουρίου, λόγω έντονων βροχοπτώσεων, υπάρχει συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα και η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη. 

Επίσης, στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. 

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα. 

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE