Ο αχάπαρος…

Ο αχάπαρος…

Το καλοκαίρι άκουσε τα εξ αμάξης, από μια μερίδα οπαδών του Απόλλωνα, ο Έκτορ Γιούστε. Όταν είχε κάμει μερικά λάθη, σε ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας. 

Ήταν και μερικοί, ως συνήθως βιαστικοί, που του… κότσαραν και τον χαρακτηρισμό του αχάπαρου! 

To θετικό για τον Απόλλωνα, είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου ο 30χρονος Ισπανός (είχε γενέθλια πριν μια εβδομάδα) παρουσιάζεται πιο σταθερός. Βρήκε και χημεία με τον πιο… ποιοτικό στόπερ της ομάδας, τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. 

Άμα λάχει, βάζει και κανένα γκολ ο Γιούστε. Το χθεσινό επί της Ομόνοιας, που έμελλε να δώσει το τρίποντο στην ομάδα, ήταν το τρίτο του στο πρωτάθλημα. 

Έχει σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού και της Άχνας. Πανηγύρισε και ένα γκολ στην Ευρώπη, στο παιχνίδι με την Έβερτον στο “Γκούντισον Παρκ”. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE