Νιώθει άσχημα κι ο Ποτέ…

Νιώθει άσχημα κι ο Ποτέ…

Δυστυχώς oι ρατσιστικές συμπεριφορές, δεν λένε να εγκαταλείψουν τα γήπεδα μας. Είχαμε νέα κρούσμα χθες, από μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, εναντίον παιχτών της ΑΕΛ. 

Να μην λέμε τα αυτονόητα κάθε φορά, ότι πρέπει η Ομοσπονδία να γίνει πιο σχολαστική και πιο αυστηρή για καταπολέμηση αυτών των απαράδεκτων φαινομένων. 

Πρέπει να ένιωθε άσχημα χθες, στη διάρκεια του αγώνα ο Μίκαελ Ποτέ, όταν άκουγε τις γνωστές ρατσιστικές κραυγές, εναντίον των παιχτών της Λεμεσιανής ομάδας. 

Δεν είναι ο μοναδικός μαύρος παίχτης του ΑΠΟΕΛ παρεμπιπτόντως, ο διεθνής επιθετικός από το Μπενίν. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE