Σιβού στο ThemaSports: «Είμαι εδώ, υπάρχουν τρεις ομάδες που με θέλουν»

Σιβού στο ThemaSports: «Είμαι εδώ, υπάρχουν τρεις ομάδες που με θέλουν»

Θα πάει στη Τουρκία τελικά ο Σιβού; Θα αποδεχθεί την πρόταση της Μπούρασπορ η Ανόρθωση; Τι γίνεται με το όλο θέμα;

Μετά το τέλος του επαναληπτικού κυπέλλου της Ανόρθωσης με την Αγία Νάπα ο Αμπντουλαχί Σιβού μίλησε αποκλειστικά στο ThemaSports και απάντησε στα ερωτήματα μας για την μεταγραφή του.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι διανύει τις τελευταίες του μέρες στο νησί μας. Παρά το γεγονός ότι ήταν λίγο διστακτικός αρχικά για να μας μιλήσει, εντούτοις δεν μας ξέφυγε.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε!

Ήταν δύσκολος ο επαναληπτικός με την Αγία Νάπα;
«Φυσικά ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό όταν παίζεις απέναντι σε μικρές ομάδες. Είναι δύσκολο, είναι παιχνίδι κυπέλλου αλλά είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στον επόμενο γύρο».

Είναι γνωστό ότι η Ανόρθωση έχει μία πρόταση για να σε παραχωρήσει σε ομάδα της Τουρκίας. Ήταν αυτή η τελευταία σου εμφάνιση με την Ανόρθωση;
«Όχι δε νομίζω να ήταν η τελευταία μου εμφάνιση με την Ανόρθωση, όχι. Αλλά, ακόμη είναι σε επαφές με το σύλλογο. Περιμένω να ακούσω τα νέα αλλά για την ώρα δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Περιμένω να δω τι θα συμβεί».

Λέγεται ότι οι επαφές είναι σε καλό δρόμο με την Μπούρασπορ.
«Υπάρχουν κάποιες προτάσεις από τρεις ομάδες της Τουρκίας που θα με ήθελαν να πάω, αλλά το βλέπει ο μάνατζερ μου με τον σύλλογο για το ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Όπως και για τον σύλλογο η καλύτερη επιλογή και ακόμη περιμένουμε».

Αυτό σημαίνει ότι θα είσαι στο παιχνίδι με τον Εθνικό;
«Φυσικά, είμαι εδώ. Το ελπίζω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.