Λύγισε την αντίσταση της Ομόνοιας και έπιασε την ΑΕΚ στη 2η θέση!

Λύγισε την αντίσταση της Ομόνοιας και έπιασε την ΑΕΚ στη 2η θέση!

Έστω και δύσκολα, ο Απόλλωνας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Ομόνοιας στο Τσίρειο με 1-0, στο εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής.

Το “χρυσο” γκολ των “γαλάζιων” της Λεμεσού, σημείωσε στο 28΄ ο Γιούστε.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ανέβηκε στους 43 βαθμούς και έπιασε την ΑΕΚ στη 2η θέση, έχοντας αγώνα λιγότερο από τους Λαρνακείς και δύο βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, που νωρίτερα κέρδισε την ΑΕΛ με 2-1.

Από την άλλη, η Ομόνοια η οποία ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γουίλιαμ Σοάρες στο 73΄, δέχθηκε την πρώτη ήττα της με τον Πέτεφ στον πάγκο και έχασε την ευκαιρία για να προχωρήσει και άλλο στη βαθμολογία.

Έμεινε στους 32 βαθμούς και στην 6η θέση, τέσσερις λιγότερους από την 5η ΑΕΛ και εννέα λιγότερους από την 4η Ανόρθωση.

Το κείμενο ανανεώνεται…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE