Πορεία Κούρδων στη Λευκωσία για τις επιθέσεις της Τουρκίας στην Αφρίν

Πορεία Κούρδων στη Λευκωσία για τις επιθέσεις της Τουρκίας στην Αφρίν

Πορεία πραγματοποιούν την Πέμπτη 18/1 στη Λευκωσία οι Κούρδοι της Κύπρου, για να ενημερώσουν για τις επιθέσεις που διενεργεί ο τουρκικός στρατός στην αυτόνομη περιοχή της Αφρίν, προς το δυτικό άκρο της βόρειας συριακής επικράτειας.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτιστικού Κέντρου Κουρδιστάν «Θεόφιλος», η πορεία θα ξεκινήσει στις 11.15 π.μ., από το χώρο μπροστά στο Υπουργείο Εσωτερικών.
 
Ακολούθως θα κατευθυνθεί προς τη Ρωσική πρεσβεία, όπου και αναμένουν να έχουν συνάντηση με εκπρόσωπο της πρεσβείας, για να ζητηθεί η παρέμβαση της Ρωσίας, ώστε να σταματήσουν οι τουρκικές επιθέσεις.
 
Κατά τις 12.15 το μεσημέρι οι Κούρδοι θα πορευθούν προς το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας. Εκεί θα έχουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνάντηση με στελέχη της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, για να επιδώσουν επιστολή για να διαβιβαστεί στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE