Χορηγός του 23ου Παγκύπριου Συνεδρίου Κενθέα η ExxonMobil /ΕSSO

Χορηγός του 23ου Παγκύπριου Συνεδρίου Κενθέα η ExxonMobil /ΕSSO

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου συνεχίζει να στηρίζει και το 2018 το Κέντρο Ενημέρωσης για τα ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΝΘΕΑ», αναγνωρίζοντας έτσι το πολύτιμο έργο που επιτελεί το κέντρο στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις, στην πρόληψη, θεραπεία και γενικά στην προαγωγή της Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου είναι ο μέγας χορηγός του 23ου Παγκύπριου Συνεδρίου του ΚΕΝΘΕΑ που θα συν-διοργανωθεί με την Εθνική Φρουρά και το Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 25 Ιανουαρίου 2018.

Το συνέδριο θα ασχοληθεί φέτος με τις «Διεγερτικές ουσίες και τις συνέπειες τους στην ψυχική υγεία» ενώ θα τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE