Ομάδα αναρχικών εισέβαλε στο ΥΠΟΙΚ -Εφτασαν στο γραφείο του Τσακαλώτου

Ομάδα αναρχικών εισέβαλε στο ΥΠΟΙΚ -Εφτασαν στο γραφείο του Τσακαλώτου

 Στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (17/01) περίπου μία ομάδα 20 ατόμων, μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν ντου στο υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης στο κέντρο της Αθήνας.

Η ομάδα των αναρχικών κατάφερε να αιφνιδιάσει για ακόμα μία φορά την αστυνομία και πιάνοντας στον ύπνο αυτή τη φορά τους αστυνομικούς στο ΥΠΟΙΚ μπήκε μέσα και έφτασε έως το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο υπουργείο από την κεντρική είσοδο χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, αφού δεν φορούσαν κουκούλες, εκτός από ορισμένους που είχαν γυαλιά ηλίου.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν φυλλάδια, φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε κάποια σύλληψη ή προσαγωγή.

Με ανάρτηση στο indymedia, ο Ρουβίκωνας αναφέρει:

«Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας και η αναρχική συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποίησαν εισβολή στο Υπουργείο Οικονομικών ενάντια στο πολυνομοσχέδιο και στα δυσβάσταχτα μέτρα εναντίον των κατώτερων στρωμάτων».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE