Βρέθηκε η «χρυσή» τομή και τέλος από την Ομόνοια

Βρέθηκε η «χρυσή» τομή και τέλος από την Ομόνοια

Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/1) η Ομόνοια ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της μαζί με τον Μπλατί Τουρέ.

Ο Διεθνής Αφρικανός ποδοσφαιριστής από την Μπουρκίνα Φάσο, φόρεσε την “πράσινη” φανέλα σε 31παιχνίδια και πέτυχε με αυτή ένα γκολ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής μέσα σε λίγα 24ώρα που βλέπει την πόρτα εξόδου από το “τριφύλλι”. Την Δευτέρα η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποδέσμευση και του Βέλγου, Τζόναθαν Μπεντέκε.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Μπλάτι Τουρέ.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πέτυχε ένα γκολ.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Μπλάτι Τουρέ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE