ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να ανοίξει το μαγαζί του και τον περίμενε... βόμβα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να ανοίξει το μαγαζί του και τον περίμενε... βόμβα!

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 25χρονο, ότι γύρω στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης 17/01, εντόπισε ύποπτο αντικείμενο πάνω σε τραπέζι έξω από κομμωτήριο που διατηρεί στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αυτοσχέδιο μεταλλικό αντικείμενο το οποίο περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος, το οποίο πυροδοτήθηκε αλλά δεν εξερράγη.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE