Απόδοση αποζημιώσεων ύψους €1,5 εκατομμυρίων σε αγρότες αποφάσισε το Υπουργικό

Απόδοση αποζημιώσεων ύψους €1,5 εκατομμυρίων σε αγρότες αποφάσισε το Υπουργικό

Αποζημιώσεις €1,5 εκατ. για ζημιές που προκλήθηκαν το 2014 θα αρχίσουν να δίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα σε αγρότες, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης, σε δηλώσεις του μετά από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την καταβολή αποζημιώσεων στους αγρότες ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για ζημιές του 2014», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «έχει σταλεί σχετική ενημέρωση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουμε λάβει όλες τις εγκρίσεις και μέσα στο αμέσως επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η καταβολή αυτών των αποζημιώσεων που είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε μέχρι το τέλος του 2018».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE