Έκανε προπόνηση με τον Τέβεζ και τον Μπαλοτέλι και τώρα έρχεται στο νησί μας!

Έκανε προπόνηση με τον Τέβεζ και τον Μπαλοτέλι και τώρα έρχεται στο νησί μας!

Joan Roman Angel ένα όνομα άγνωστο για το νησί μας, ένας παίκτης όμως που θεωρήθηκε ως μεγάλο αστέρι πριν μερικά χρόνια έρχεται για να υπογράψει (αν όλα πάνε καλά) στην ΑΕΛ.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε στα γήπεδα της Αγγλίας και υπήρξε παίκτης «κλειδί» για τις ομάδες U-18 αλλά και τις ρεζέρβες της Manchester City.

Όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη του έκανε προπόνηση μαζί με τον Τέβες και τον Μπαλοτέλι ενώ ανέπτυξε μια ιδιαίτερη φιλία την οποία και διατηρεί ακόμα με τον ισπανόφωνο Πάμπλο Ζαμπαλέτα.

Το «ταλεντάκι» της Espanyol μπορεί να μην έκανε την καριέρα που ονειρεύτηκε ωστόσο συνάδελφοι στην Αγγλία σκιαγραφώντας τον 24χρονο αναφέρουν χαρακτηριστικά που λείπουν από την ΑΕΛ του Μπαλταζάρ.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE