«Φρούριο» το ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΛ

«Φρούριο» το ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΛ

Το 1ο από τα 4 μεγάλα παιχνίδια που έχει να δώσει στην σειρά ο ΑΠΟΕΛ είναι αυτό κόντρα στην ΑΕΛ με τον βαθμό δυσκολίας να είναι ιδιαίτερα ψηλός λόγω του ότι έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές και συνάμα σημαντικές απουσίες.

Παρ’ όλα αυτά ο ΑΠΟΕΛ έχει μια άκρος θετική προϊστορία κόντρα στην ΑΕΛ κυρίως στο ΓΣΠ αφού σε 24 αγώνες οι γαλαζοκίτρινοι έχουν φέρει δύο ισοπαλίες ενώ δέχθηκαν μόλις δύο ήττες.

Η τελευταία απώλεια που είχαν κόντρα στους κίτρινους της Λεμεσού ήταν το 0-0 την σεζόν 2014-15 με τον Γιώργο Δώνη τότε στον πάγκο ενώ τελευταία φορά που ηττήθηκαν από την ΑΕΛ ήταν το 1-0 την σεζόν 2010-11 με τέρμα του Μοντέιρο.

Από τότε οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν 6 νίκες και 2 ισοπαλίες εντός έδρας με την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του ο ΑΠΟΕΛ να την πανηγυρίζει τον Οκτώβριο του 2015 όταν επικράτησε με 6-0 με τον μεγάλο Φερνάντο Καβενάγκι να κάνει χατ –τρικ, δύο τέρματα πέτυχε ο Εφραίμ ενώ σκόραρε και ο Αρτυματάς.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να έχει σημαντικές απουσίες, βρίσκεται όμως σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ενώ και η προϊστορία είναι υπέρ του και αυτό του δίνει επιπλέον δυναμική στο να πετύχει τον στόχο του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.