Αποστολή με 17 παίκτες ο Δώνης κόντρα στην ΑΕΛ

Αποστολή με 17 παίκτες ο Δώνης κόντρα στην ΑΕΛ

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε και η επίσημη ενημέρωση αναφέρει για την αποστολή:

«Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αναβληθέντα αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή της αυριανής (17:30) αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΛ συμπεριλήφθηκαν από τον κ. Δώνη 17 ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Παρασκευάς, Αλεξάνδρου, Lago, Μερκής, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Bertoglio, Ebecilio, Poté, De Camargo.

Νέα προπόνησης:

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν σήμερα οι Milanov, Rueda και Vinícius. Παραμένει στη Βραζιλία, ο Carlão και στην Ολλανδία ο Waterman».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE