Πρώην παίκτης κυπριακών ομάδων ο διάδοχος Ντομίνγκος Πασιένσια (photo)

Πρώην παίκτης κυπριακών ομάδων ο διάδοχος Ντομίνγκος Πασιένσια (photo)

Ο Πορτογάλος προπονητής, Ντομίνγκος Πασιένσια, είναι γνωστός στο κυπριακό ποδοσφαιρικό κοινό από το πέρασμα του το 2015 από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Μετά την κυπριακή ομάδα, ο 49χρονος (02-01-1969) κόουτς είχε αναλάβει το 2017 τον πάγκο της Μπελενένσες.

Εντούτοις, η άσχημη πορεία της Πορτογαλικής ομάδας την τρέχουσα σεζόν, έφερε τη διοίκηση να αποφασίζει το διαζύγιο με τον Πασιένσια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο αντικαταστάτης του Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ο Χόρχε Σίλας.  Πρόκληση για τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ, ΑΕΠ και του Εθνικού Άχνας για την προπονητική καριέρα που ξεκινάει στον πάγκο της Μπελενένσες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE