ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκε με υπέρογκο ποσό αλλά χωρίς δικαιολογητικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκε με υπέρογκο ποσό αλλά χωρίς δικαιολογητικά

Υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Γύρω στις 7.30 το πρωί της Τρίτης (16/1), λήφθηκε πληροφορία για αυτοκίνητο το οποίο κινείτο ύποπτα σε παραλιακό δρόμο στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο και το ανέκοψαν για έλεγχο, ενώ από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το όχημα οδηγείτο από 51χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 51χρονου το χρηματικό ποσό των €3.755, ένα κλειδί αυτοκινήτου, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κλειδιά, καθώς και ένα δακτυλίδι, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Ο 51χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιούσιας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*εικόνα αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE