Διορίστηκε μεταβατικός Πρωθυπουργός στη Ρουμανία ο ΥΠΑΜ Μίχαϊ Φίφορ

Διορίστηκε μεταβατικός Πρωθυπουργός στη Ρουμανία ο ΥΠΑΜ Μίχαϊ Φίφορ

Ο κεντρώος Πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις διόρισε σήμερα μεταβατικό Πρωθυπουργό τον Υπουργό Άμυνας Μίχαϊ Φίφορ σε αντικατάσταση του απερχόμενου Μίχαϊ Τουντόσε ο οποίος παραιτήθηκε χθες (15/1) αφού έχασε την υποστήριξη του κόμματός του.

Ο Γιοχάνις δήλωσε στους δημοσιογράφους πως επιθυμεί μια «γρήγορη διαδικασία για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης προκειμένου να αποφευχθεί η πολιτική αβεβαιότητα και επιπτώσεις στην οικονομία».

Ο Γιοχάνις είπε ακόμη ότι οι διαβουλεύσεις με τα κόμματα για τον νέο πρωθυπουργό αναμένεται να ξεκινήσουν την Τετάρτη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE