Συνάντηση ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας

Συνάντηση ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται (η ώρα 12:30-16/1) στο Προεδρικό Μέγαρο η κατ` ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και του Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα B`, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας.

Με βάση το πρόγραμμα, στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες ανάμεσα στις αντιπροσωπείες των τριών χωρών.

Αργότερα οι ηγέτες θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, τις οποίες θα ακολουθήσει η υπογραφή συμφωνιών ανάμεσα στις τρεις χώρες. Ακολούθως οι ηγέτες και τα μέλη των αντιπροσωπειών τους θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Μετά το γεύμα θα πραγματοποιηθεί κατ΄ ιδίαν συνάντηση του Βασιλιά της Ιορδανίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE