ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Καταζητείται 19χρονος για απόπειρα φόνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Καταζητείται 19χρονος για απόπειρα φόνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, φωτογραφία 19χρονου υπόπτου που καταζητείται για την απόπειρα φόνου εναντίον 27χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής 14/1 έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, η Αστυνομία καταζητεί τον ABANOUB TOBA FATHY REZK, 19 χρόνων, Αιγυπτιακής καταγωγής, κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση 1) Απόπειρας Φόνου, 2) Πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 3) Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και 4) Μαχαιροφορίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, 2018, στην Λευκωσία.

Ο καταζητούμενος περιγράφεται ως ύψους 1.75 μέτρων, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και ελαφρύ μούσι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*