AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Απο την Πλατεία στη Λεμεσό ο Ταπόκο!

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Απο την Πλατεία στη Λεμεσό ο Ταπόκο!

Ο 23χρονος Γάλλος μέσος, Κέβιν Ταπόκο, βρίσκεται στη Λεμεσό για λογαριασμό του Άρη. Περνά από ιατρικές εξετάσεις, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα ενταχθεί στις επιλογές του Γιάννη Χριστόπουλου. 

Πέρσι τον Γενάρη πήγε στην… Πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο Γάλλος κεντρικός χαφ. Στον Πανιώνιο είχε 14 συμμετοχές στην Σούπερ Ληγκ πέρσι και 2 τέρματα. Φέτος έχει μόνο 5 συμμετοχές, η τελευταία του ήταν στις 18 Δεκεμβρίου απέναντι στον Λειβαδειακό. 

Η τεχνική ηγεσία του Άρη, περιμένει ότι ο Ταπόκο, θα δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Δείτε αναλυτικά το βιογραφικό του Ταπόκο… ΕΔΩ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE