H Στάλω Πατσιά και οι 20 χιλιάδες σε δύο μέρες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H Στάλω Πατσιά και οι 20 χιλιάδες σε δύο μέρες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η λατρεμένη Κύπρια τραγουδίστρια, Στάλω Πατσιά, έχει κάθε λόγο για να είναι ευγνώμων.

Το single της Στάλως Πατσιά είναι σε μουσικη και στίχους του Θωμα Θεοδωρου και κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Όπως έγραψε στα social media η Κύπρια τραγουδίστρια που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή σε Κύπρο και Ελλάδα μετά την συμμετοχή της στο VOICE: «Δεν εχω λόγια για να σας ευχαριστήσω. Φτάνουμε τις 20.000 χιλιάδες views και δεν πέρασαν καν 2 μερες.»

Και συνέχισε η Στάλω: «Σας αγαπώ γιατί από την πρώτη μέρα που πήρα το μικρόφωνο στα χέρια πριν χρονια, με τοσο φοβο, έτρεμε το σύμπαν.. Αλλα η αγαπη σας εκει.. μέχρι και σήμερα είστε δίπλα μου και με αγαπατε. Χωρίς εσάς τιποτα. Δεν έχω λόγια.. ΜΟΝΟ ευγνομωσυνη. Πάμε δυνατα. ‘’Πόσο μου λείπεις’’ Ακούστε το εδώ».

Ακούστε το υπέροχο τραγούδι της Στάλως Πατσιά "Πόσο μου λείπεις".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE