ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε 40χρονος δεσμοφύλακας - 'Εξαιρετικός άνθρωπος'

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε 40χρονος δεσμοφύλακας - 'Εξαιρετικός άνθρωπος'

«Έσβησε» λίγο πριν μεταβεί στην δουλειά του 40χρονος δεσμοφύλακας των Κεντρικών Φυλακών.

 Η είδηση θανάτου του 40χρονου δεσμοφύλακα βύθισε στη θλίψη υπάλληλους και δεσμοφύλακες αλλά και την Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών.

Ο 40χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς τα ξημερώματα της Τρίτης (16/01) λιγο πριν μεταβεί στην δουλειά του στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Αν και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ήταν ήδη αργά, καθώς ο 40χρονος είχε φύγει από τη ζωή.

Όπως μας αναφέρθηκε, καταλείπει σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά.

Σε δηλώσεις της στο ThemaOnline η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, μας ανέφερε πως πρόκειται για ένα εξαίρετο άνθρωπο και πολύ καλό επαγγελματία.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη τόσο στο οικογενειακό όσο και στο εργασιακοό του περιβάλλον.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ - Όσα συζήτησαν Κόμπος και Ρούμπιο

VIDEO: Επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ - Όσα συζήτησαν Κόμπος και Ρούμπιο

Το άριστο επίπεδο και η στρατηγική φύση των σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ επιβεβαιώθηκαν κατά τη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, στην Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάρκο Ρούμπιο, ενώ, συζητήθηκαν και οι τρόποι συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Σχέδιο του Αμερικανού Προέδρου για ειρήνη, ανθρωπιστική βοήθεια και ανοικοδόμηση της Γάζας, όπως ανακοίνωσε το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών .

BEST OF TOTHEMAONLINE