ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ: Ανατροπή σε ότι αφορά τα αίτια θανάτου του ζεύγους

ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ: Ανατροπή σε ότι αφορά τα αίτια θανάτου του ζεύγους

Ανατροπή φαίνεται να υπάρχει σε ότι αφορά το θάνατο του ζευγους στην Αγία Θέκλα που εντοπίστηκε νεκρό την Κυριακή 14/01 το μεσημέρι στην οικία του.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, στο Πρωινό Δρομολόγιο και στην δημοσιογράφο Ελένη Βρεττού, ανέφερε πως από τις προκαταρτικές εξεταστείς δεν διαφάνηκε να υπήρχε διαρροή υγραερίου.

Πιο συγκεκριμένα επεσήμανε πως τα αέρια του λέβητα που υπήρχες εκτός του σπιτιού εισέρχονταν στο σπίτι δια μέσου ενός μικρού παραθύρου.

Όπως τόνισε, ο ιδιοκτήτης είχε προβεί σε μια κατασκευή ενός κλειστού χώρου που εφάπτεται της κατοικίας και εκεί είχε τοποθετήσει το λέβητα της θέρμανσης.

Έτσι τα αέρια της καύσης από το σύστημα θέρμανσης διοχετεύονταν εντός του σπιτιού από ένα μικρό παραθυράκι.

Αυτό διαφάνηκε σύμφωνα με τον κ. Κεττή από επιτόπιες έρευνες της Πυροσβεστικής.

Να σημειώσουμε πως όταν έπεσε η θερμοκρασία εντός του σπιτιού, η θέρμανσης μπήκε και πάλι σε λειτουργία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE