Ανακοίνωσε Λισάντρο Λόπεζ

Ανακοίνωσε Λισάντρο Λόπεζ

Η Ίντερ απέκτησε δανεικό ως το τέλος της σεζόν με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του Αργεντινού στόπερ της Μπενφίκα, Λισάντρο Λόπες.

Ο νέος κάτοχος της φανέλας με τον αριθμό 2 της Ίντερ είναι ο Λισάντρο Λόπες. Ο Αργεντινός στόπερ που αγωνιζόταν στην Μπενφίκα την τελευταία πενταετία, αποκτήθηκε δανεικός ως το τέλος της σεζόν με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, σε μία μετακίνηση που θα κοστίσει συνολικά 9 εκατομμύρια ευρώ.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε από το Υπουργικό η πρόταση για εκσυγχρονισμό Συστήματος Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών

Εγκρίθηκε από το Υπουργικό η πρόταση για εκσυγχρονισμό Συστήματος Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών

Την έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο πρότασης για τον εκσυγχρονισμό του Συστήματος Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού και του Εκπαιδευτικού Έργου, ανακοίνωσε την Τρίτη η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, χαρακτηρίζοντας τη μεταρρύθμιση ως «θεμελιακής σημασίας» για τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE