«Θα θέλα να δω αν ήταν ένα ξένος προπονητής αν θα αποβαλλόταν»

«Θα θέλα να δω αν ήταν ένα ξένος προπονητής αν θα αποβαλλόταν»

Ο Βοηθός προπονητής του Σάββα Δαμιανού βρέθηκε στην διάσκεψη τύπου καθώς ο τεχνικός της Αλκής δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα αποβλήθηκε. Ο Πελάου στις δηλώσεις του στάθηκε περισσότερο στην αποβολή Δαμιανού παρά στο παιχνίδι.

Δείτε τις δηλώσεις:

“Έγινε ένα παιχνίδι που χάσαμε δύο βαθμούς. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τους παίκτες μας. Κρατούμε τον βαθμό και συνεχίζουμε. Εγώ ήρθα στην Αλκή σαν βοηθός όχι σαν πρώτος προπονητής. Θα έπρεπε ο Κύπριος προπονητής να έχει λίγο περισσότερο σεβασμό. Θα θελα να δω αν ήταν ένα ξένος προπονητής και διαμαρτυρόταν για ένα φάουλ αν τον απέβαλε έτσι ο διαιτητής”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE