«Ερυθρόλευκος» με την «βούλα» ο Νουρ

«Ερυθρόλευκος» με την «βούλα» ο Νουρ

Ο Ελουντού, Τιάγκο και Καρλάο ήταν τα πρώτα τρία ονόματα που ανακοινώθηκαν από την Νέα Σαλαμίνα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ως γνωστόν τις προηγούμενες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας και τον όνομα του Αφγανού με Ολλανδικές ρίζες του, Farshad Noor.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής το απόγευμα της Δευτέρας (15/1) πέρασε από όλες τις ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία και ακολούθως η Διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας τον ανακοίνωσε και επίσημα μέσα από την σελίδα της στο Facebook.

Πρόκειται για 23χρονο μέσο που πέρασε τα ποδοσφαιρικά του χρόνια στην Jong PSV, Β ομάδα της Αϊντχόφεν.

Δείτε την ανακοίνωση:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.