Παρελθόν από την Ομόνοια…

Παρελθόν από την Ομόνοια…

Το απόγευμα της Δευτέρας (15/1) η Ομόνοια με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας με τον Τζόναθαν Μπεντέκε. 

Ο ποδοσφαιριστής που ήρθε την καλοκαιρινή περίοδο στο “τριφύλλι” δεν πήρε τον αναμενώμενο χρόνο συμμετοχής (αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια) και σήμερα (15/1) είδε την πόρτα εξόδου από το “Ηλίας Πούλλος”

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Τζόναθαν Μπεντέκε.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Τζόναθαν Μπεντέκε και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.