ΠΑΦΟΣ: «Μαύρα μαντάτα»- Πέθανε ο Αντρέας Κωνσταντίνου- Αποδείχθηκε «βουτιά θανάτου»

ΠΑΦΟΣ: «Μαύρα μαντάτα»- Πέθανε ο Αντρέας Κωνσταντίνου- Αποδείχθηκε «βουτιά θανάτου»

Πάλεψε για τη ζωή του εδώ και ένα μήνα, δίνοντας σκληρή μάχη, όμως τελικά «έσβησε» στις 13/1 ο 50χρονος Αντρέας Κωνσταντίνου ο οποίος είχε τραυματιστεί σε εργατικό ατύχημα ακριβώς ένα μήνα πριν.

 

Σύμφωνα με τα όσα γράψαμε σε προηγούμενη μας δημοσίευση το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12 κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης δημόσιου κτηρίου στη Χλώρακα. 

Συγκεκριμένα ο 50χρονος κτίστης εργαζόταν στο εξωτερικό μέρος του κτηρίου και σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, κάτι που δυστυχώς εξελίχθηκε σε "βουτιά θανάτου".

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου καθώς υπέστη τραύματα στο κεφάλι την πλάτη και στην σπονδυλική στήλη. Νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στην εντατική του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού και στις 13/1 έχασε τη μάχη για ζωή.

Η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου βιοπαλαιστή ορίστηκε για την Τετάρτη 17/1.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE