O Πάνος Καλλίδης τραγούδησε στα γενέθλιου γνωστού Κύπριου γυμναστή - VIDEO

O Πάνος Καλλίδης τραγούδησε στα γενέθλιου γνωστού Κύπριου γυμναστή - VIDEO

Το πανέμορφό τους κοριτσάκι να κλείνει σε λίγες μέρες το πρώτο χρόνο ζωής της, ενώ και ο γνωστός γυμναστής είχε στις 15 Ιανουρίου τα γενέθλιου 

Ο λόγος για τον γνωστό γυμναστή Γιώργο Μαχαλεκκίδη και την θυγατέρα του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού "EXTRA"  Μιχαέλλα Κωνσταντίνου γιόρτασαν τα γενέθλια του Λεμεσιανού personal trainer με ένα πάρτι έκπληξη.

Το λαμπερό ζεύγος της Λεμεσού επέλεξε να τα γιορτάσει με καλεσμένο τον τραγουδιστή Πάνο Καλλίδη

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί ο βραβευμένος γυμναστής και η σύζυγός του έκαναν ένα τεράστιο πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο Πάνος Καλλίδης τραγούδησε στο Γιώργο και την μικρή Σεσίλια την επιτυχία του "Και θα σ' έχω σαν μωρό κουπεπε - κουπεπε"... και μετά ακολούθησε ο χαμός με τους καλεσμένους να διασκεδάζει με τις επιτυχίες του τραγουδιστή. 

Δείτε στιγμιότυπο στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE