ΠΑΦΟΣ: Μέχρι και από άλλες πόλεις επισκέπτονται τον γυναικείο καφενέ

ΠΑΦΟΣ: Μέχρι και από άλλες πόλεις επισκέπτονται τον γυναικείο καφενέ

Και όμως, υπάρχει στην επαρχεία Πάφου ένα καφενείο όπου όχι μόνο διαχειρίζονται γυναίκες, αλλά για να εισέλθει σε αυτό ένας άντρας πρέπει να συνοδεύεται από τη συμβία του.

Με αφορμή την Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, Πάφος 2017, σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αναφέρεται στο χωριό Κέδαρες με 50 μόλις κατοίκους υπάρχει ένα καφενείο το οποίο τα απογεύματα, αφού οι γυναίκες τελειώσουν τις δουλειές τους, το επισκέπτονται για καφέ και κουβέντα.


Μάλιστα, σε περίπτωση που ένας άντρας θέλει να επισκεφθεί τον καφενέ, πρέπει να συνοδεύεται από τη συμβία του.


Το δημοσίευμα του «Φ» αναφέρει ότι αφού το καφενείο συμπεριλήφθηκε στις δραστηριότητες του Πάφος 2017, έγινε γνωστό, άρχισαν να το επισκέπτονται γυναίκες και από άλλες πόλεις και να συνδυάσουν έτσι και μια εκδρομή στη περιοχή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE