Τα αυτονόητα θα συζητάμε τώρα…

Τα αυτονόητα θα συζητάμε τώρα…

Ο Φώτης Παπουλής θα έπρεπε να επιλέξει άλλο τρόπο να πανηγυρίσει το τέρμα της ισοφάρισης στο χθεσινό ντέρμπι με την Ανόρθωση. 

Δεν περιμέναμε να μιλήσει ο Λέβι, στέλνοντας μήνυμα στον Ελλαδίτη άσο, για να καταλάβουμε ότι προκάλεσε την αντίπαλη κερκίδα ο παίχτης του Απόλλωνα. 

Είναι αυτονόητα πράγματα, αλλά δυστυχώς στον τόπο που ζούμε, είμαστε αναγκασμένοι να τα επαναλαμβάνουμε. 

Οι παίχτες, ξέροντας ότι εύκολα “αρπάζονται” κάποιοι οφείλουν να μην δίδουν αφορμές. Πολύ περισσότερο ο Παπουλής, που είναι πολύ περπατημένος στα κυπριακά γήπεδα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE