Τι ωραία εικόνα…

Τι ωραία εικόνα…

Υπήρχε μπόλικη ένταση χθες στο Τσίρειο, αλλά δεν τα τσούγκρισαν όλοι μεταξύ τους.  

Μια από τις πιο ωραίες εικόνες, ήταν αυτή που δείχνει τον Ντουγκλάο μαζί με τον Ζοάο Πέδρο, να τα λένε αμέσως μετά τη λήξη της σκληρής αναμέτρησης. 

Είχαν και οι δυο σούπερ απόδοση, στην αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ, ενώ στην επανάληψη όταν τους… σφυροκοπούσε ο Απόλλωνας, “αναχαίτισε” αρκετές μπάλες στον αέρα. 

Ο Ζοάο Πέδρο, την τελευταία μισή ώρα, που η ομάδα του ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, ήταν από τους παίχτες έβαλαν δυνατά το λιθαράκι τους. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE