ΠΑΦΟΣ: Τροχαίο στο αεροδρόμιο - Ενεπλάκη και περιπολικό

ΠΑΦΟΣ: Τροχαίο στο αεροδρόμιο - Ενεπλάκη και περιπολικό

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα εκ των οποίων το ένα περιπολικό της Αστυνομίας στο περιφραγμένο χώρο του αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη στις 19:00 χθες βράδυ όταν όχημα εταιρείας εντός του περιφραγμένου χώρου του αεροδρομίου Πάφου, κάτω από άγνωστες συνθήκες , συγκρούστηκε με περιπολικό της Αστυνομίας.

Από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβαίνοντες των οχημάτων, παρά μόνο προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

Σημειώνεται πως εντός του περιφραγμένου χώρου δεν υπάρχουν πινακίδες σήμανσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.