«Φτεροπόδαρος» και πάλι ο Αρτάμπε (photo)

«Φτεροπόδαρος» και πάλι ο Αρτάμπε (photo)

Ο Αρτάμπε επέστρεψε και πάλι στην Λάρνακα για να αγωνιστεί σε μια ομάδα που ξέρει πολύ καλύτερα ο ίδιος αυτή του Ερμή Αραδίππου.

Ο Iσπανός ποδοσφαιριστής μετά από ένα χρόνο απουσίας του από τα Κυπριακά γήπεδα επέστρεψε ξανά πίσω στην ομάδα των “φτεροπόδαρων” στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2016/17 καταγράφοντας μάλιστα με αυτήν 33 συμμετοχές και δύο γκολ.

Στην δεύτερη του θητεία στον Ερμή θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα της Αράδιππου για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει εξ αρχής.

 

*Οι φώτος (κειμένου και κεντρική) είναι από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Τάσο Ελευθερίου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE