«Επίθεση» στον βοηθό προπονητή της Ανόρθωσης!

«Επίθεση» στον βοηθό προπονητή της Ανόρθωσης!

Το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε, με τον Απόλλωνα Λεμεσού και την Ανόρθωση να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.

Το κλίμα όμως «χάλασε», όπως και στον πρώτο γύρο. Στο Τσίρειο στάδιο υπήρξε ένταση μεταξύ των προπονητών έπειτα από την διάσκεψη τύπου (περισσότερα ΕΔΩ), τα πράγματα ξέφυγαν με τον Φανούρη Κωνσταντίνου να τα βάζει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Πιο αναλυτικά, ακούστηκε η εξής ατάκα… «Ο ηθικός αυτουργός των εντάσεων είσαι εσύ…»! Μπροστά σε όλον το χαμό, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, έριξε τις ευθύνες στον Σίμο Ταραπουλούζη ότι πάντοτε δημιουργεί προβλήματα. Μάλιστα, δε δίστασε να ξεχωρίσει την διοίκηση της Ανόρθωσης η οποία κατά τον Φανούρη είναι άψογη στη συμπεριφορά της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE