ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ: Εντοπίστηκε νεκρό ζεύγος στο σπίτι του

ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ: Εντοπίστηκε νεκρό ζεύγος στο σπίτι του

Νεκρό ζεύγος εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (14/1) στο σπίτι του στην Αγία Θέκλα της Σωτήρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φιλικό πρόσωπο, μετά από αναζήτηση του ζευγαριού, ειδοποίησε την Αστυνομία, στην οποία ανέφερε ότι τα δύο πρόσωπα δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Το φιλικό πρόσωπο του ζεύγους προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί του χωρίς αποτέλεσμα και έτσι γύρω στις τέσσερις το απόγευμα μετέβη στο σπίτι όπου από το παράθυρο είδε τη γυναίκα να βρίσκεται αναίσθητη στο καναπέ του σαλονιού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας άνοιξαν το σπίτι και εντόπισαν το ζεύγος να κείτεται αναίσθητο στο καναπέ.

Από έρευνες που διενεργήθηκαν διεφάνη ότι επρόκειτο για τον 60χρονο Βρετανό και την 52χρονη συμβία του από τη Ρωσία.

Από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας δεν εντοπίστηκαν στις σορούς εξωτερικές κακώσεις και αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Στη σκηνή έχει κληθεί η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα για επιτόπια αυτοψία.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.