ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Καταζητείται 19χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Καταζητείται 19χρονος

Στα ίχνη 19χρονου αραβικής καταγωγής που σχετίζεται με την απόπειρα φόνου που έγινε έξω από νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1) βρίσκεται η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του 19χρονου, ενώ έχει γίνει έρευνα σε υποστατικό που σχετίζεται μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έλαβε μήνυμα γύρω στις 2:15 τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1), σύμφωνα με το οποίο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στη 1.30π.μ. ενώ ο 27χρονος βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, άγνωστο πρόσωπο τον προσέγγισε και τον άρπαξε με τα χέρια. Ταυτόχρονα, δεύτερος άγνωστος, φέρεται να του κατάφερε πολλαπλά κτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του. Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top