ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Καταζητείται 19χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Καταζητείται 19χρονος

Στα ίχνη 19χρονου αραβικής καταγωγής που σχετίζεται με την απόπειρα φόνου που έγινε έξω από νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1) βρίσκεται η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του 19χρονου, ενώ έχει γίνει έρευνα σε υποστατικό που σχετίζεται μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έλαβε μήνυμα γύρω στις 2:15 τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1), σύμφωνα με το οποίο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στη 1.30π.μ. ενώ ο 27χρονος βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, άγνωστο πρόσωπο τον προσέγγισε και τον άρπαξε με τα χέρια. Ταυτόχρονα, δεύτερος άγνωστος, φέρεται να του κατάφερε πολλαπλά κτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του. Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.