ΛΕΜΕΣΟΣ: «Γερή μπάζα» για διαρρήκτες στη Μουτταγιάκα – «Άδειασαν» σπίτι 42χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Γερή μπάζα» για διαρρήκτες στη Μουτταγιάκα – «Άδειασαν» σπίτι 42χρονης

Διάρρηξη στην οικία της στη Μουτταγιάκα κατήγγειλε 42χρονη από την Λευκορωσία η οποία διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι πέτυχαν είσοδο στο σπίτι της και έκλεψαν από χρηματοκιβώτιο το όποιο βρισκόταν στο ερμάρι του υπνοδωματίου της, χρυσαφικά άξιας 100 χιλιάδων ευρώ, ένα ρολόι μάρκας 15 χιλιάδων ευρώ, το χρηματικό ποσό των 4,500 χιλιάδων ευρώ καθώς και ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή άγνωστης αξίας.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στην οικία όπου διενήργησαν εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας φαίνεται δυο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, να εισέρχονται στο σπίτι από την αλουμινένια μπαλκονόπορτα του σαλονιού στον δεύτερο όροφο.

Η διάρρηξη φαίνεται να έγινε μεταξύ των ωρών 20:48 με 20:58 όταν η 42χρονη βγήκε από το σπίτι χωρίς να ενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού σύμφωνα με την Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE