ΠΑΦΟΣ: Έλυσαν τις οικονομικές τους διαφορές με βόμβες- Χειροπέδες σε 29χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έλυσαν τις οικονομικές τους διαφορές με βόμβες- Χειροπέδες σε 29χρονο

Στη σύλληψη και τρίτου προσώπου προχώρησε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για την υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε δύο κατοικίες στην Πάφο ενώ καταζητείται και τέταρτος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 13/1 στις 22:50  με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 29χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης κατοχής και μεταφορές εκρηκτικών υλών.

Εναντίον του 29χρονου, είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2017, σε οικία που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Για την υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών Ελληνοκύπριος .

Ήδη σε άλλα δύο πρόσωπα την 24η Δεκεμβρίου του 2017 καταχωρήθηκε στο Δικαστήριο υπόθεση εναντίον τους για απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες .

Αρχικά η Αστυνομία είχε προχωρήσει στην σύλληψη 24χρονου Ελληνοκυπρίου ο οποίος σε θεληματική του κατάθεση παραδέχτηκε ότι στις 6.10.16 μαζί με τρία άλλα πρόσωπα, δύο Ελληνοκυπρίους  και έναν αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Πάφου 29 ετών , τοποθέτησαν σε δύο διαφορετικές  κατοικίες  που βρίσκονται στα δημοτικά όρια Πάφου, εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή είχε εκτιμήσει ότι πίσω από αυτές τις εγκληματικές ενέργειες κρύβονται οικονομικές διαφορές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE