Aν βγάζει αζίνες και στα ντέρμπι ο Τζίμης!

Aν βγάζει αζίνες και στα ντέρμπι ο Τζίμης!

Είναι ο πιο αγαπημένος, εν ενεργεία παίχτης, της Ομόνοιας. Δεν χρειάζεται να γίνει γκάλοπ για την έκδοση απόδειξης.

Μαζί με το ανέβασμα της ομάδας, επί των ημερών του Ιβάιλο Πέτεφ, οι χιλιάδες υποστηρικτές του τριφυλλιού, χαίρονται ιδιαίτερα για την… αναγέννηση του Τζίμη. 

Λογίζεται ως εσωτερική μετεγγραφή ο διεθνής Κύπριος άσος, επειδή στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν κι αυτός.. βυθισμένος στην μετριότητα της υπόλοιπης ομάδας. 

Είναι παίχτης – βαρόμετρο. Δεν λέμε κάτι καινούργιο άλλωστε. Το σημαντικό είναι ο Τζίμης να συνεχίσει να βγάζει αζίνες και στα συνεχόμενα ντέρμπι που βγάζει η συνέχεια του αγωνιστικού προγράμματος των πρασίνων της Λευκωσίας. 

Στο πρώτο παιχνίδι της μετα-Πάμπου εποχής, που ήταν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, ο Χριστοφή είχε αρκετά καλή απόδοση. 

Πλέον έχει… “πιάσει” ψυχολογία και ρυθμό, μέσα από τις θετικές εμφανίσεις, τις δικές του και συνολικά της ομάδας. Λογικά οι Ομονοιάτες θα δουν τον αρχηγό τους, να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και στα παιχνίδια ψηλότερων εντάσεων και δυσκολίας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE