Χριστόπουλος: «Το πιο άσχημο…»

Χριστόπουλος: «Το πιο άσχημο…»

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Χριστόπουλος, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ δήλωσε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη:

«Η δουλειά μας σήμερα ήταν πολύ δύσκολη. Απέναντι στην πρωτοπόρο, εκτός έδρας, κι ενώ είχαμε πολλές απουσίες. Παρόλα αυτά μπήκαμε πολύ καλά, καταφέραμε να σκοράρουμε. Ακολούθως μας κυρίευσε ένας φόβος, ένα άγχος, δεν ξέρω τι ήταν αυτό. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, δεν κυκλοφορήσαμε, δεν ανοίξαμε για να παίξουμε από πίσω. Το πιο άσχημο για μας είναι ότι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, δεχτήκαμε το γκολ. Αν είχε λήξει το ημίχρονο 0-1 ίσως στο δεύτερο μέρος να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του 2ου μέρους μπήκαμε καλά. Μέχρι το 70΄ που δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ είχαμε συγκέντρωση και προσπαθήσαμε να παίξουμε. Από το γκολ και μετά αδικαιολόγητα καταρρεύσαμε. Ο αντίπαλος κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς συνεχίζουμε την δύσκολη δουλειά και θα αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα. Κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE