«Δράμα» με πρώην ποδοσφαιριστή Κυπριακής ομάδας- Τον διώχνουν από παντού

«Δράμα» με πρώην ποδοσφαιριστή Κυπριακής ομάδας- Τον διώχνουν από παντού

Θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ρουμάνικου ποδοσφαίρου πριν από μερικά χρόνια ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

 Δημοσίευμα από τη Βαλκανική χώρα χαρακτηρίζει την κατάσταση ως «δράμα» αφού ο 27χρονος Μάριους Αλέξε δεν κατάφερε να στεριώσει σε καμιά ομάδα, ούτε φυσικά στον Άρη ομάδα από την οποία αποτελεί παρελθόν.

 Η ομάδα του, η Ντινάμο Βουκουρεστίου σημειώνεται ήλπιζε να βγάλει πολλά εκατομμύρια από τον ίδιο ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η καριέρα του ποδοσφαιριστή ακολουθεί πτωτική πορεία.

 

 Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που το 2013 μετά τη μεταγραφή του στην Sassuolo είδε την χρηματιστηριακή του αξία στο Transfermarkt να εκτοξεύεται στα 3.200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.