«Δεν θα έρθουμε» – Κάλεσαν τον Άντρο σε προεκλογική άλλου επιτελείου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Δεν θα έρθουμε» – Κάλεσαν τον Άντρο σε προεκλογική άλλου επιτελείου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα και στον πυρετό της προεκλογικής εκστρατείας, λάθος τηλέφωνο κάλεσε το Επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου για να προσκαλέσει στη μεγάλη συγκέντρωση της Τρίτης στο στάδιο «Ελευθερία».

Όπως πληροφορούμαστε από ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, τηλεφώνησαν από το επιτελείο του υποψηφίου προέδρου στα γραφεία του κόμματος της Αριστεράς για να τους καλέσουν σε συγκέντρωσή του.

Πάντως, ο κ. Κυπριανού ήταν σαφής: «Δεν θα έρθουμε».

Πέραν, όμως, της πλάκας έχει παραγίνει το κακό με τα τηλεφωνήματα. Από την άλλη, τα Επιτελεία ας μην αλληλοτρώγονται επί του συγκεκριμένου. Έχουν υπερβεί κατά πολύ τα όρια της υγιούς προεκλογικής εκστρατείας. 

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE