Ξαφνικό κόψιμο άλλης μιας εκπομπής στην Κυπριακή τηλεόραση!

Ξαφνικό κόψιμο άλλης μιας εκπομπής στην Κυπριακή τηλεόραση!

Νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί μέσα στο 2018 το TVOne σε μια προσπάθεια να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης του που την φετινή χρονιά παρουσιάζουν πτώση.

 

Συγκεκριμένα επανέρχεται η εκπομπή που αγαπήθηκε από τους τηλεθεαατές που δεν είναι άλλη από το «Έχεις Μέσον» ενώ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων επιστρέψει η Στέλλα Στυλιανού.

Επιπρόσθετα πάρθηκε απόφαση όπως εκπομπές και σειρές που δεν ξεπερνούν τον μέσο όρο του σταθμού να αποχαιρετήσουν πρόωρα το τηλεοπτικό κοινό. Μια από αυτές όπως σας ενημερώσαμε και η σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου».

Το περιοδικό «TV Capuccino γράφει στο τεύχος του που κυκλοφόρησε στις 13/1 πως άλλη μια εκπομπή του άλλοτε Μegaλου καναλιού «ρίχνει αυλαία».

Πρόκειται για την εκπομπή «Τhe Blogger» με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Έβελυν Καζαντζόγλου για την οποία σχολιάζουν πως «άδοξα τελειώνει και η δεύτερη απόπειρα της για τηλεοπτική καριέρα, αφού προσθέτει στο καρνέ της άλλη μια αποτυχία».

 Τελευταία εκπομπή όπως σημειώνεται την Κυριακή 14/1.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE