Δύσκολη έξοδος για Άρη, καίγεται για βαθμολογικό κέρδος! (πιθανή ενδεκάδα)

Δύσκολη έξοδος για Άρη, καίγεται για βαθμολογικό κέρδος! (πιθανή ενδεκάδα)

Ο Άρης Λεμεσού ταξιδεύει σήμερα (13/1) στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε ένα αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο Άρης μετά και την επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Δόξα πήρε βαθμολογική ανάσα όμως όσο οι αγωνιστικές λιγοστεύουν τόσο και η ομάδα της Λεμεσού θα καίγεται για βαθμολογικό κέρδος. Είναι πολλές οι δυσκολίες της αναμέτρησης όμως το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι και σίγουρα δεν θα σηκώσει λευκή πετσέτα. Εκτός ο τιμωρημένος Μαραγκουδάκης.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι ο Νουρεντινόφσκι κάτω από τα δοκάρια και οι Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Κούσας, Ντρομπάροφ, Εγγλέζου, Ενγκολό, Παναγή, Ράντου και Γιούσεφ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον ρόλο και την ευθύνη της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τονίζοντας πως «είναι υποχρέωση και τιμή μας να ακούγεται η φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη».

BEST OF TOTHEMAONLINE