Αρχιεπίσκοπος: "Βυσσοδομούν και θέλουν να καταργήσουν την Κυπριακή Δημοκρατία"

Αρχιεπίσκοπος: "Βυσσοδομούν και θέλουν να καταργήσουν την Κυπριακή Δημοκρατία"

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου δήλωσε στα πλαίσια εγκαινίων ότι η Κυπριακή Δημοκρατία θα ζήσει μέσα στους αιώνες και είναι η μεγαλύτερη ασφάλεια του λαού μας.

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα ζήσει μέσα στους αιώνες και είναι η μεγαλύτερη ασφάλεια του λαού μας, ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Σε δηλώσεις του στην Πάφο μετά την τέλεση των εγκαινίων της έκθεσης “στα βήματα του Αποστόλου Παύλου” που πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο της Κάτω Πάφου , ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως “ σίγουρα η Κυπριακή Δημοκρατία είναι το μεγαλύτερο όπλο μας, είναι η βάση του αγώνος μας και δεν έχουμε ανάγκη να ζητήσουμε κάτι άλλο”.

“Το έχουν αντιληφθεί οι εχθροί μας” είπε, και για αυτό, πρόσθεσε, “βυσσοδομούν και θέλουν να καταργήσουν την ΚΔ” .

Εκτίμησε ωστόσο πως είναι τόσο βαθιές οι ρίζες της ΚΔ, είναι τόση η αγάπη του λαού μας προς την πατρίδα μας, που η ΚΔ θα ζήσει μέσα στους αιώνες και είναι η μεγαλύτερη ασφάλεια του λαού μας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE